TISDAG DEN 27E DECEMBER I THAILAND

Helt underbar morgon, tog på mig lite kläder och gick ut till baren med pappa köpte in en pinnapple shake och satte mig vid stranden. Bättre kan man väl knappast ha det! Såg att Myshowroom har skrivit om mig på sin startsida, kul! Vill aldrig lämna det här.

Ska dricka upp min drink nu och åka till Lonely Beach för att gå och kolla lite, käka och bara ha det gott! Visar vad jag har på mig senare. Imorgon ska vi åka ut och snorkla i det klarblå vattnet igen, vilken upplevelse! Härligt.

1 kommentar

Ett svar till TISDAG DEN 27E DECEMBER I THAILAND

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>