VAD HAR JAG HAFT PÅ MIG UNDER ÅRET SOM GÅTT? DEL #1

Satt och tänkte hur min egen stil har förändrats under 2012, alltså året som gått. Jag måste säga att mitt intresse för kläder, och textil har blivit mycket mer nu under senaste månaderna, för i ärlighetens väg så går det till såhär..

Jag går upp på morgonen, ungefär 5 minuter innan jag vet att jag måste vara påväg till som förut skolan eller något annat. Jag ger garderoben en snee blick och tar oftast bara på mig något jag känner för stunden, och det kan vara huur olika som helst!
Det bästa tycker jag är att dra på sig min gamla ” fiskens hockeyskola ” dress och gå runt med, fast det är klart jag gillar att vara uppklädd, men jag tycker det är precis lika viktigt att kunna ha på sig sina hockey kläder till att använda kavaj och fluga, ni förstår hur jag menar!

Yes vi kan börja vid november 2011, tanken och känslan med klädseln var att få in lite high school feeling, tyckte jag lyckades rätt bra. Gillar detaljerna på tröjan!

Det här är vad jag pratade om, bara gå upp på morgonen dra på sig något man tycker är snyggt och sen dra iväg, haha! Älskar feelingen, hade två minuten på mig innan jag skulle gå, gillar den skjortan rutigt ska jag börja använda mer nu till 2013, jätte snyggt!

Något jag kan försöka med innan jag tar outfitbilder är väl iallafall att inte spilla vatten,
eller så innan haha fina fläckar på skjortan!

Nu är vi i thailand december 2011, så slappa dagar jag gick bara runt med mina starbucks linnen och stora tishor hela resan, otroligt skönt att bara få vara, det var alldeles för varmt för att vara uppklädd nästan 35 – 40 grader i skuggan, ett år sedan nu de här bilderna togs, ville iallafall visa vad det var för typ av stil jag hade på mig i thailand.

Januari 2012, precis landat ifrån ett varmt och soligt Thailand, snön låg kvar på marken och det här var en varm och kylig och januari dag, jag hade dagen innan varit och köpt jackan som många frågat efter.

Jackan köpte jag på Carlings i min egen stad Eskilstuna, många som frågat efter den men jag vet inte om den finns kvar, gå gärna in och kolla på Carlings där du bor!

Fortfarande i Januari ibörjan av det här året, skinnvantar som jag lånade av min farfar äkta svarta skinn vantar som värmde mig gott i slutet av vintern, min favorit jacka och en stor limegrön tisha!

Det här var början av året, vilken är eran favorit från vad jag haft på mig under året DEL #1 ?  

18 kommentarer

18 svar till VAD HAR JAG HAFT PÅ MIG UNDER ÅRET SOM GÅTT? DEL #1

 1. Märta Domberg skriver:

  Snygga kläder! Jiises, Nellie hade rätt, du ÄR galet snygg ;)

 2. Myran skriver:

  Vilka snygga outfits!! <3 Gillar de verkligen :)

 3. Tycker allt det där är snyggt! Haha livet måste va enklare som kille, om man inte orkar eller hinner kan man bara dra på sig en tshirt och jeans så är man snygg..

  • viktorfrisk skriver:

   Hahah, jag tycker min stil är så enkel och ändå är det så svårt att hinna få tid till att ta bilder på vad man har på sig och så, men det är nog lite såå för alla!!
   Kram

 4. Ida-lee skriver:

  Ahh shiiieeet va snygg du e *död*

 5. Jontee skriver:

  Mään i like your style! Undrade bara vad är det för rugbypike tröja på första bilden alltså märke osv diggar den hårt! :)

  • viktorfrisk skriver:

   Den kommer ifrån märket Morris, du hittar på rätt många olika ställen, kolla runt lite :)

   Kul att du gillar min stil, tack!!

 6. Alexandra skriver:

  Åå snygg. Jag har några frågor som jag skulle bli jätte glad om du kunde svara på. Hur är nellie berntsson på riktigt? Hur många år är du? Hur är paow?

  • viktorfrisk skriver:

   Nellie är en helt underbart gooo liten tjej med stora drömmar och lever ut dem, helt underbar att jobba med och även som person! Älskar Nellie och Nellies familj, så sjukt goa!

 7. Petronella skriver:

  Jätte bra blogg! Snälla kika in på min blogg och lämna en kommentar! <3

 8. Elvira skriver:

  Jag tycker att den första outfiten var riktigt snygg! Fast alla var såklart fina. Du har väääldigt snygg klädstil! :D <33

  • viktorfrisk skriver:

   Tack vad kul att höra!! Men har du någon personlig favorit det är alltid lika kul att veta ? =)

 9. Elin skriver:

  Gillar den avslappnande stilen så skjortan och det med t-shirten och mössan. Snöggt ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>