VAD HAR JAG HAFT PÅ MIG UNDER ÅRET SOM GÅTT? DEL #2

Igår skrev jag del #1 av vad jag haft på mig nu under det året som varit och det verkar som ni tyckte det var riktigt kul! Så här kommer del #2 måste bara säga det eftersom att jag fick frågan om varför jag inte lagt upp min bloppis än så är det för det är lite problem
med tradera.

Vi börjar från Mars 2012 

Jag kom in i en period då jag ville testa nu saker, exprimentera med att dra ihop olika stilar, den här outfiten fick så sjukt bra respons kommer jag ihåg! Jag tror att det måste vara för att den är så enkel men ändå mycket detaljer och något som många gillar!

Ett stort + är de trasig jeansen, måste börja använda dem mer!

Vi är fortfarande i månaden mars, jag hade vart och köpt den här gröna tröjan ifrån Carlings, som ni märker så är Carlings ett ställe som jag använder en hel del kläder ifrån! Klockan kommer självklart ifrån Daniel Wellington, väldigt älskvärt och välanvänd i många olika färger!

Sista outfiten i mars, det är min stora tröja som jag fått ifrån min farfar! Detaljerna då. Ja klockan är ifrån Daniel Wellington och ett par vita glasögon ifrån inget märke alls!

Vilken är din favorit ifrån vad jag använt för kläder under 2012 del #2 ? 

9 kommentarer

9 svar till VAD HAR JAG HAFT PÅ MIG UNDER ÅRET SOM GÅTT? DEL #2

 1. Maja skriver:

  Titta in på nelliebertsson blogg! Paparazzin tror att Dubrovnik nellie är på G!!

 2. lina skriver:

  Allt var jätte snyggt! Men det som jag tyckte lite bättre om var kläderna från första bilden! Och du passar verkligen jätte bra i allt :)

 3. En tjej dom diggar dej skriver:

  Den outfiten med gröna tröjan!! :)

 4. Clara skriver:

  Shit, vad snygg du e ! :D <3

 5. lina skriver:

  Den röda tröjan var sjukt snygg!!

 6. Lisa skriver:

  Den gröna tröjan från carlings :)

 7. Elin skriver:

  Älskar den stickade röda tröjan men måste säga outfiten med den gröna tröjan :)

 8. Elise skriver:

  Hej!
  Tycker helt klart outfiten med den gröna tröjan big like !

  Kram :D

 9. Jen skriver:

  Din klädstil är grym. Har ännu inte sett en outfit jag inte gillar, thumbs up love!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>