VAR MED OCH TÄVLA OM 2 IPHONE 4S

Nu varje vecka ända fram tills midsommar kommer jag ha olika tävlingar varje söndag! Allt är redan klart, och nya vinnare kommer dras varje söndag!

Jag har fått ett helt galet kul erbjudande om att tävla ut 2 stycken Iphone 4S här i min blogg. Läs reglerna här under att få reda på hur du tävlar!

För att vara med i tävlingen:
- Skriv namn & epostadress i kommentarsfältet här under!
-  Skriv vilken färg du skulle vilja ha på din Iphone
- Skriv varför du läser min blogg, och vad du tycker är bra med den!
- Skriv på din egen facebook att du är med och tävlar och använd tävlingsbilden för att dela den på din facebook

Hur du kan öka dina vinstchanser!
- Skriv ett inlägg om tävlingen på din egen blogg

Du lämnar en kommentar här under!
Stort Lycka Till, tävlingen avslutas nästa söndag 13.00

97 kommentarer

97 svar till VAR MED OCH TÄVLA OM 2 IPHONE 4S

 1. Kai chu skriver:

  Jag skriver ett inlägg nu, inte endast för att delta i denna tävling utan för att skriva av mig lite, men om jag har lyckan att vinna så är det en vit iphone jag skulle vilja ha.

  Jag är personen som vanligtvis inte deltar i tävlingar eller överhuvudtaget läser bloggar. Men jag måste säga att du är en av de få personer som lyckats fånga min uppmärksamhet. Det kanske beror på din passion för mode, träning eller allmänna syn på livet. Dessutom delar du med dig av det, till alla möjliga människor för att de ska kunna ta del av det. Det är dessa punkter som tilltalar mig och jag känner igen mig i många av dina inlägg. Det är troligtvis pågrund av dessa som jag följer din blogg vilket jag hoppas kunna fortsätta med en bra tag. Det jag ville framföra är att trots din ålder, lyckas du vara en inspirationskälla för alla, oavsett kön, ålder eller ursprung.

  MVH
  Kai

 2. emma larsson skriver:

  Jag skulle vilja ha en vit iphone, om jag vinner :)

  Jag läser din blogg för att du ger insperation till alla. Både tjejer och killar! Jag älskar att kolla på dina fina bilder och att du alltid skriver positiva saker, det gör mig glad! Du skriver alltid intressanta saker, därför tycker jag att din blogg aldrig blir tråkig!
  Du är en grym kille som kommer gå lång inom modell och mode karriären tror jag! :)

  / emma

 3. May-Teresa skriver:

  Jeg leser bloggen din fordi du skriver på en måte som gjør så og si alt interessant, og stilen din er helt ubegripelig bra. Bloggen din er bra fordi den skiller seg ut, den er ikke som alle andres. Den er ikke så jæla mainstream som resten av bloggerne (de fleste), din skiller.seg.ut, og det gjør bloggen din verdt å lese. Dessuten så er du utrolig pen, det må bare sies! :-)

  Om jeg hadde vunnet ville jeg gjerne hatt en hvit iphone.

 4. Ebba Karlsson skriver:

  Jag skulle vilja ha en svart iPhone!

  Anledningen till att jag läser din blogg är för att jag blir så glad av dina inlägg! Många bloggare säger vad de tycker och tänker i bloggen, för att sedan inte tordas stå för det, sån är inte du! Detta är en av de få bloggar som faktiskt inte sänker folks självförtroende, utan höjer!
  Du lägger upp snygga bilder, gör bloggen personlig och du skriver på ett sätt som tilltalar läsaren.
  Tack för en superbra blogg!
  / Ebba Karlsson

 5. Josephine skriver:

  Halloj viktor!

  Jag skulle HEMSKT gärna vilja ha en vit iPhone!!!
  Jag läser din blogg eftersom jag gillar din klädstil, din träningslivsstil och alla dina inspirerande, färgstarka bilder! Men framförallt så tycker jag om din personlighet. Tycker att du verkar vara en sådan bra och rolig person, och du tar upp aktuella ämnen som man känner igen sig i :-) ha det fint, kramo

 6. Är med och tävlar :)

 7. Hampus Andersson skriver:

  Hejsan härliga Viktor :)

  Jag skulle gärna vilja ha en vit iPhone i så fall.

  Anledningen till att jag läser din blogg är för att jag blir så sjukt glad och mitt humör kan ändras på 2 röda sekunder bara utav att läsa dina underbart stört sköna blogginlägg. Du är verkligen en äkta bloggare, du är en sådan härlig kille och du säger vad du tycker och tänker i din blogg och du säger så många saker som man känner igen sig själv i, som har hänt en själv i livet. Jag läser din blogg exakt exakt varenda dag, din blogg är så stilig ( stilren ) & så himla härlig att läsa, man blir som sagt grym lycklig och glad när man läser din inlägg. Till exempel jag som bloggar, jag får så sjukt mycket inspiration av dig och alla dina stört sköna bilder är så härliga!
  Du skriver på ett sånt sätt som fäster läsaren direkt, mycket mycket bra jobbat Viktor Andersson Frisk.
  Fortsätt såhär. Tack för en sjukt,galen,härlig,stilig,underbar blogg! Love it!

 8. ida skriver:

  Jag skriver ett inlägg nu, inte endast för att delta i denna tävling utan för att skriva av mig lite, men om jag har lyckan att vinna så är det en svart iphone jag skulle vilja ha.

  Jag är personen som vanligtvis inte deltar i tävlingar eller överhuvudtaget läser bloggar. Men jag måste säga att du är en av de få personer som lyckats fånga min uppmärksamhet. Det kanske beror på din passion för mode, träning eller allmänna syn på livet. Dessutom delar du med dig av det, till alla möjliga människor för att de ska kunna ta del av det. Det är dessa punkter som tilltalar mig och jag känner igen mig i många av dina inlägg. Det är troligtvis pågrund av dessa som jag följer din blogg vilket jag hoppas kunna fortsätta med en bra tag. Det jag ville framföra är att trots din ålder, lyckas du vara en inspirationskälla för alla, oavsett kön, ålder eller ursprung.
  även ditt utsende gör mycket att man vill kolla lite extra och din stil är sån man önskar alla killar hade!

  MVH Ida Lundqvist

 9. Kerstin skriver:

  Gillat och delat bilden :-)
  Jag vill ha en vit iPhone om jag vinner.

  Din blogg är framför allt otroligt rolig att läsa! Du skriver på ett humoristiskt sätt som får en att vilja ha mer och mer – men samtidigt blandar du in känslor och allvar vilket gör allting till en god blandning som man inte kan släppa taget om :-)

 10. Sara Holmström skriver:

  Jag är med och tävlar om en vit iphone :)

  Jag gillar din blogg av olika anledningar. En av dom är dina otroligt snygga bilder. En annan anledning är dina tips och tankar som du skriver ner. Att du verkar så äkta. jag gillar att du skriver om allt möjligt. Vissa personer skriver om en sak och sen inget mer :)
  Kram!

  Facebookinlägget finns här vet ej hur man länkar till ett specifikt inlägg men det är inte så svårt att hitta var jag har skrivit om tävlingen: https://www.facebook.com/xlovesarax

  Blogginlägg: http://www.nattstad.se/saramariah?id=3163508

 11. nora skriver:

  hej :)

  jag skulle vilja ha en svart iPhone!

  jag läser din blogg för jag gillar din stil, och för att den är rolig att läsa och så gillar dina bilder! :)

 12. vilma skriver:

  hey! jag skulle vilja ha en vit iphone om jag vann! :)

  jag läser din blogg för att du lägger upp fina bilder på dig själv och på kläder, och man blir så glad av att läsa din blogg för du delar med dig av dina tankar om livet och du är äkta och du är en allmänt stark merson som skriver om sina känslor och det ska du har ett stort + för! det är inte många som skriver det och du är en bra förebild till personer som har det jobbigt och du är peppande till ett bättre självförtroende! :)

 13. Emelie Paulrud skriver:

  Hej Viktor!

  Flera gånger per dag tittar jag in på din blogg för att se om du skrivit något nytt. Och när du väl har det så får det mig att le. Du skriver varje dag om dina egna erfarenheter som vi här ute i faktiskt hela världen behöver dra nytta av. För du har varit i samma situation som dem flesta av oss andra. Du är inte som dem andra bloggarna som bara drar åt sig all publicitet för att dem gjort något galet, en ny plastikoperation eller något liknande. Du får dina läsare genom att sträcka dig ut till våra hjärtan och ge oss den feedback man behöver. För du är dig själv.

  Enda sen jag började läsa din blogg har mitt liv tagit en rejäl vändning. Jag har börjat stå upp för mig själv, och jag gör precis vad jag vill för att det är just det jag vill!
  Och vet du? Det har du lärt mig. Du har din egna stil med en riktigt bra smak. Jag tog till och med modet till mig och gjorde något jag aldrig trott jag skulle våga. Jag gick till skolan och jag sa ifrån, jag verkligen sa ifrån för att jag vill vara jag. Och jag vill bli accepterad för den jag är. Och nu i höst ska jag äntligen få läsa till mitt drömyrke! Nämligen psykolog, för att hjälpa andra och ha egen erfarenhet är det bästa jag vet.

  Du är den största förebilden jag har. Och jag tar alltid till mig alla dina ord och texter. Och varje gång du har en livestreaming är jag där och lyssnar och tar till mig. För att kunna utvecklas.

  Du är den bästa, stay strong!

  Om jag nu skulle vinna en Iphone 4s skulle jag bli hur lycklig som helst. Inte bara för att det är en Iphone utan att den isåfall skulle vara i från dig. Den vita är den som mest lockar. :)

  Kram!

  http://emeliepaulrud.bloggplatsen.se/2012/05/14/7918628-min-forebild/ <– länk till blogginlägget
  http://www.facebook.com/emelie.paulrud/posts/144046939062536 <—– Facebook inlägget

 14. Effis skriver:

  Jag läser din blogg dels för att den är bra. Men också för att det inte är så många killar som bloggar. Iaf inte många killar som har en sån bra blogg. Jag gillar dina tankar om vissa saker, och jag tycker att du har bra smak på kläder, jag tycker helt enkelt att du är en speciell kille. Därför läser jag din blogg! :)

  Skulle vara coolt att ha en Iphone vit. Men om jag inte vinner så är det ju alltid roligt att bara sprida vidare din blogg! :D

 15. Emelie skriver:

  Hej Viktor :-) Jag skulle jättegärna vela ha en vit iphone, har länge velat ha en och nu känns det nästan som kris. Har problem med min nuvarande mobil, precis kommit från lagning men börjat strula igen.. Så tråkigt!!

  Jag har länge läst din blogg, tycker det är intressant och du bjuder verkligen på dig själv och visar vem du är som person! Det är väl det som är meningen om man vill visa upp sig blogg, visst? Sen mer intressant när det inte alls är så många killar som bjuder på det… Hm! Borde ändras. :-)

  Jag är glad över att jag får denna chans och jag hoppas på det bästa, annars blir det att leta vidare… :-) Kram Emelie

 16. Bella skriver:

  Jag skulle vilja ha en vit om jag vinner , och jag läser din blogg för den är skit bra och du är typ den ända killen som har en så skit bra blogg och du är en jätte snygg stil och jag håller med om vad du skriver på din blogg , du e skit grym :D

 17. josse skriver:

  Skulle vilja ha en svart!

  Att trycka in din bloggadress i adressfältet känns så naturligt på något sätt.
  Du skriver om intressanta saker, många bilder och tips, men det är inte det bästa med din blogg, din blogg är att du gör inläggen&bilderna till DINA EGNA. Det syns verkligen att det här är din blogg, det här är dina åsikter och det är du som skrivit det.
  Jag skulle kunna slå vad om att om någon gav dig ett ämne att skriva dina åsikter om, vilket ämne som helst, så skulle det bli underbart.
  Det känns som att du ger inte läsarna det dom vill ha, utan läsarna blir att vilja läsa det du skriver! Med det menar jag att du är dig själv.

  Det känns som att du och din blogg tillsammans är det bästa teamet, ett team som lyckas med det som den gör!

 18. Annié skriver:

  super bra tävling!
  Jag läser din blogg för att det bästa jag vet är härliga och roliga människor, och även fast jag inte känner dig känns det som om du är en riktig glädjespridare och det känns när man läser din blogg. Jag gillar att även fast du är en kille är inte bloggen riktad åt endast kilar utan du ger bra tips till alla! Jag gillar att du delar med dig av vad du tänker i bloggen och det gör att du står ut i mängden. Och sist men inte minst alla dina bilder du tar och din otroligt snygga stil gör det hela så mycket bättre.

  Jag skulle gäran vilja ha en vit iphone.
  Stay golden Viktor!
  hälsningar Anniè!
  Jag kommer dela tävlingen på fb och min blogg såklart!

 19. David Skalman skriver:

  På facebook har jag bilden delat,
  till mina vänner tävlingen meddelat,
  Nu hoppas jag på massa tur,
  att jag vinner denna Iphone lur,
  färgen spelar ingen roll,
  vilket är snyggast har du koll,
  för du är en modeikon,
  och din blogg håller högsta nivån,
  varje outfit har jag tyckt,
  du kombinerar så snyggt,
  Dessutom gillar jag dina positiv attityd,
  och du är allt annat än pryd,
  Sist men inte minst,
  tack för tävlingen med drömvinst!

 20. Melinda skriver:

  Jag gillar din blogg just för att du inte bara bloggar om ” en ung killes modellliv” utan din bloggar handlar om så mycket mer än så. När jag går in på din blogg, berörs jag. På ett sätt som inte händer allt för ofta. Dina texter, bilder och överhuvudtaget saker du gör och säger går rätt in i hjärtat på mig.

  Jag beundrar dig för att du verkar ha en sån otrolig kämparglöd, även fast du haft det grymt kämpigt ibland har du aldrig gett upp! Dina citat om livets väg sätter sig verkligen i huvudet på mig, dom är oftast väldigt klokrena!

  Viktor, din blogg fångade mig här på din blogg för drygt två år sedan. Sen vår/ sommaren 2010 har jag läst din blogg och följt med dig i ditt liv. Det har varit och är fortfarande otroligt roligt att ha sett din utveckling, dels som person men även rent karriärmässigt! Då drömde du om att leva som modell och nu gör du det, du gav aldrig upp drömmen trots alla som inte trott på dig. Det visar bara hur mycket du vill vara dig själv och vilken galet stark och värdefull kämparglöd du har!

  Att du sen förmedlar den och sprider ut den till andra människor via din blogg och dina stärkande blogginlägg om självkänsla, dina egna personliga inlägg om dina innersta känslor och tankar. Det tycker jag är så galet jäkla starkt gjort och fint och modigt att jag bara vill ge dig en kram här och nu! Jag blir alldeles varm i hjärtat.

  Jag skulle vilja ha en svart Iphone.
  Här är länken till tväligen på min blogg: http://meellee.blogg.se/2012/may/viktor-frisk-tavlar-ut-2st-iphone-4s.html#comment

 21. Om jag vann skulle jag vilja ha en vit! Jag har inte läst din blogg så länge, men det bästa med din blogg är nog dina grym snygga outfit och du är grym snygg :$

 22. Louise skriver:

  tja vitkor! om jag vinner skulle jag vilja ha en vit iphone :)

  men ja, varför läser jag din blogg? jo, för jag tycker att du är en sån himla underbar kille, inte minst för att du har ett riktigt snyggt utseende utan för att du gör alla tjejer glada genom vad du skriver. jag kan lova att nästan alla tjejer har fått bättre självförtroende tack vare dig, själv har jag fått det och jag har verkligen vågat vara mig själv. alla dina texter om dig och om självförtroende är verkligen superbra, man bli så taggad på livet av det!!

  sen är det ett stort + att du verkligen har ett öga för mode! det är alltid intressant att klicka in och få se bra och stilrena outfitbilder. det är jätteroligt att du inte tar sådana där “tråkiga, vanliga” outfitbilder, utan du anstränger dig för att ge bloggen ett mer profissionellt intryck, vilket det verkligen ger! något som också är väldigt uppskattat är när du lägger ut klädtips för tjejer, det borde du göra mer!

  och vad är då bra med din blogg? jo, alla klädtips för tjejerna, dina superpeppande självförtroende texter om att alla är perfekta som dom är, såklart alla tävlingar, bilder och att du ska börja med videoinlägg. med det som är bäst med din blogg och som inte går att rubba är att du är du. du är så himla mycket viktor och absolut ingen annan och det är verkligen inte lätt att lyckas med det! du lyssnar på dig själv, tycker och tänker själv och kör ditt eget race. det är verkligen coolt hur du lyckas med det och det ger oss något att sträva mot! keep going viktor så kommer du bli stor!

 23. Amanda Nyström skriver:

  Hej Viktor !

  Skulle jag vinna denna tävling skulle jag vilja ha en vit iphone 4s.

  Nu frågar jag mig själv, varför läser jag din blogg? Vad gör den så bra? Innan jag hittade din blogg ( genom mina kära vänner som tyckte att du var hur snygg som helst ) så läste jag inte många ”okända” bloggar utan mest mina känningars och vänners bloggar. Nu, varje gång jag slår på datorn så är det din bloggadress som jag skriver in. Dels är du sjukt snygg och vet hur du ska klä dig, något som i detta läget är ett stort plus. Dessa stilrena proffsiga outfit inläggen som det ser ut som om du har med dig en fotograf ut i skogen för att ta. Dessa underbara mode inspirerade inläggen för både tjejer och killar och inläggen där du talar av egen erfarenhet till alla dina läsare och uppmaningarna om hur man ska vara nöjd med en själv. Att en egentligen helt vanlig kille i tonåren kan göra en blogg så bra ! Man blir glad och sugen på mera, mera mode tips, tips som gör att man hänger med i svängarna och inte är ett år efter. Lite som jag känner mig ibland här i lilla Mariefred, lite efter. Sommar och vår mode är något som glädjer dagarna när dom är grå och när man ska byta ut garderoben.

  Kram Amanda

 24. Elin skriver:

  - skulle vilja ha en vit iPhone
  - Läser din blogg för att du bloggar bra, ger bra tips på kläder osv, älskar din stil, älskar dina “djupa” texter och du verkar vara en sjukt fin människa!
  det bästa med din blogg är dig! självklart!
  - skrivit på facebook, men har tyvärr ingen blogg! :(

 25. circe biström skriver:

  Jag med & tävlar om en Iphone 4s, & jag skulle vilja ha en svart!
  Din blogg är bra för att du ger bra tips om kläder & det är inte bara för killar utan du skriver även till oss tjejer. Du skriver även bra texter som är roliga att läsa!

 26. Linnéa skriver:

  Hej, jag skulle vilja ha en vit iphone.

  Jag läser din blogg för att den är intressant, och det är bra när du lägger ut bilder på visa kläder, Du har även sjukt fina bilder! Alla dina inlägg är bra, man blir så glad när man läser din blogg,, du har även fin klädstil med. Du skriver även bra texter som är bra och roliga att läsa!

 27. Sara Andersson skriver:

  Hej Viktor!

  Jag skulle jätte gärna vilja ha en Vit Iphone! :D har alltid velat ha en, den är grymt snygg!

  Jag tycket att du har en jättebra blogg och den är intresant att läsa! Du skriver från hjärtat och det är kul att du visar olika tjejstiler också. Du själv har asbra stil! Du verkar vara en otroligt bra och ärlig människa, jag har hört mycket bra saker om dig av min kompis Anna Fransson! Fortsätt så som du gör, du är grym! :D

  Jag har länkat tävlingen på min blogg och facebook att jag deltar!

  http://saraanderssoon.myshowroom.se/tavling/

 28. Karro skriver:

  Skulle så sjukt gärna vilja vinna! Och om jag har den turen så skulle jag vilja ha den svarta.

  Btw, din blogg är ascool och du är sjukt snygg ;)

 29. Wendela skriver:

  tjohopp!
  helst om jag vann skulle jag vilja ha en svart Iphone :)
  Jag läser din blogg för att din personlighet får mig att vilja veta mera om dig!
  din blogg är grym!
  fortsätt som du gör! :)

 30. Viktor Sandberg skriver:

  Hej Viktor! :D

  Jag skulle jätte gärna vilja ha en svart iphone :D

  Jag läser din blogg för att den är speciell. Det finns tusen nästan likadana bloggar men du utmärker dig. Du skriver om att man ska ha fötterna på jorden, man ska inte tro att man är störst bäst och vackrast. Du är en jordnära person. Mig inspirerar du otroligt mycket! Ett tag ville jag bara sluta blogga, skita i mode och allting! Men du har väckt min låga till liv. Jag följer din blogg varje dag, för varje dag kommer det nått nytt! Jag tycker också om att du är så omsidig. Du kan skriva saker till både killar och tjejer ( menar jag mode, hur man ska vara som person etc) och det gillar jag. Jag har rekommenderat din blogg för ALLA mina kompisar och alla håller med mig om det jag skriver nu.

  Jag bryr mig faktiskt inte om jag vinner eller inte. jag kände mer att jag ville säga detta och att du skulle förstå hur mycket din blogg betyder för mig! Och det är inte bara mig utan alla dina läsare!

  Ha det jätte bra!
  Kram Viktor

 31. Viktor Sandberg skriver:

  Har gjort alla regler och det man ska göra + bloggen :D

 32. Jakob Ronnebring skriver:

  Hej Viktor :)

  Jag skulle vilja ha en svart iphone 4s :)

  Jag läser din blogg för du inte är som alla andra bloggare, det känns som att du är en av dem ärligast bloggare som finns och för att du lägger upp bilder på kläder som du har och kläderna du lägger upp är skit snygga, det är därför du är bra och det är såna kläder jag vill ha men inte kan köpa :(, för att jag handla upp min pengar.

 33. Siriam skriver:

  Tjena Viktor!
  Om jag vinner så spelar det inga roll vilken färg det är på iphone, ta det du tycker är snyggast!
  Jag lässer din blogg för att jag tycker att du ha en grym personlighet, du skriver det du tycker är rätt och det gillar jag. Jag tycker mest om när du ger tips till oss tjejer vad som är snyggt men även till killar.
  Ha delat på facebook!

  Hoppas att jag vinner flr jag vinner aldrig på sånt här!:)
  Ha en bra dag!

 34. Joseph Dobson skriver:

  Varför läser jag din blogg, först är det att jag tycker du är snygg. Men då bli det ju inte bara det, du ör inte bara snygg, men du är också smart. Jag känner som du är dig själv. Jag älskar dina föreläsningar.

  Jag skulle vilja har en vit iPhone.

 35. Hej Viktor!

  Jag läser din blogg för att du är en kille som verkligen verkar vara dig själv, stå stabilt med båda fötterna på jorden och har ett utseende som en gud. Jag blir väldigt inspirerad av din blogg då du inte skriver som någon annan bloggare, där man mest får läsa om vad de har ätit till lunch och att de har gått upp i vikt.. Du skriver sånt som jag tycker är kul att läsa, och dina outfits är to die for! Har nog höjt mina krav på killars kläder ett snäpp nu när jag ser hur bra du kan klä dig, att du har din egna stil är grymt. Jag beundrar dig det ska du veta!

  Jag vill självklart vara med och tävla nu när jag har chansen och om jag mot all förmodan skulle vara en av två lyckliga vinnare så är det en vit iphone 4s jag vill ska pryda mig i sommar:)

  http://psmlh.blogg.se/?tmp=16192525
  http://www.facebook.com/patricia.laukkanen.9

  Passade på att skriva ett inlägg på min blogg samt la upp ett inlägg på Facebook.

 36. Emelie Eriksson skriver:

  Heeej Víktor!
  Om jag nu skulle ha turen med mig och vinna spelar det ingen roll vilken färg men skulle gärna kunna tänka mig en SVART IPHONE 4S.
  Länk till mitt fb inläghttps://www.facebook.com/pages#!/emelie.eriksson.376g: och jag har ingen blogg.

  Först hittade jag din blogg genom Juliah Strand tror jag och då tyckte jag du var grymt snygg och verkligen hade stil. Sånt uppskattar jag väldigt mycket, så himla mycket roligare med killar som verkligen bryr sig om sina kläder och inte BARA går runt i mjukisar dag in och dag ut.
  Sen fortsatte jag läsa bloggen och insåg att du inte är som de flesta andra bloggarna (på ett possetivt sätt såklart!!). Det du skriver känns äkta och inte bara något som vissa andra bloggare sitter och fakear. Du skriver rakt från hjärtat känns det som och det är verkligen något jag uppskattar!
  Dina tips om kläder är också helt gaaaalet grymma eftersom jag själv älskar mode. Det är även kul att du inte bara bloggar om killkläder eller bara försöker hjälpa killar med problem. När vi tjejer lättar på hjärtat och berättar om något svårt eller bara nått litet känns det som om du verkligen försöker hjälpa även fast du nog aldrig vet hur det har kännts eftersom du är kille och tjejer kan nog ta åt sig lättare av något litet. Men som sagt känns det som du försöker sätta dig iin i den situationen och hjälpa vilket är något jag uppskattar enormt mycket.
  Jag är lixom bara en bloggläsare som inte känner dig men ändå skulle jag kunna säga otroligt mycket mer till dig än till en vän… varför vet jag faktiskt inte.
  Och jag är inte bara med i tävlingen för att vinna en iphone 4s utan för att jag även vill att du ska veta varför jag läser din blogg och jag hoppas du tar åt dig av vartenda ord jag sagt nu. Du är verkligen en förebild för mig och jag har lärt mig att även om man är i en tuff period så klarar man sig tillslut ävon oom man inte tror det då. STAY STRONG.

  detta blev lite halvknäppt men jag menar iallafall allt jag skrivit.
  Kram! <3

 37. Elli skriver:

  Hej Viktor!

  Jag älskar din blogg, den har precis allt, och jag tycker att du känns äkta och annorlunda (på ett mycket bra sätt) till skillnad från alla andra bloggare. Jag älskar din stil och nu har man ju lite större krav på killarna där jag bor.

  Om jag skulle vara en som fick en Iphone så skulle jag helst vilja ha en vit :)

 38. Elin skriver:

  Hej fina du!

  Du är en otroligt mogen och inspirerande kille med en vacker ut- och insida. Jag gillar att du vill att alla skall vara nöjda över sig själva, sudda ut de ohälsosamma idealen, inte provocera och att du är lyhörd för oss bloggläsare. Även att du vill hjälpa andra, vågar visa dig svag (som faktiskt är en styrka) och visar dina härliga egenskaper. Och en massa andra viktiga saker. Och du har en skön stil.

  Du inspirerar verkligen mig och massor av andra människor. Var alltid du, du är härlig!

  Om jag fick äran att vinna så skulle jag vara väldigt intresserad av en vit mobil.

 39. sofia eliasson skriver:

  hej viktor! din blogg är grymt inspirerade både för tjejer och killar, om man undar vart kan jag hitta ett par snygga shorts txp, lätt att man går in på viktorfrisk.com då! klicka precis hem ett par, tack för tipset! Du kan även visa att i det mörkaste kan allt bli ljus igen. Jag har precis också gått igenom en adhd uredning vet att det inte är det enklaste! kämpa på!!
  Jag skulle jättegärna vilja vinna en vit, en tjej trampa på min 4 så hela skärmen är spucken, skulle också vara galet bra med en liten förändring till 4s :)
  självklart har du min röst på blog awards!
  lägger upp det på facebook och instagram!
  har tyvärr igen blogg, men kolla gärna på ssofiina på instagram!

 40. fifi karneus skriver:

  Hej Viktor!
  jag skulle vilja ha en vit iphone.

  Jag läser din blogg för att jag tycker du skriver på ett sätt som bara gör att man vill läsa mera. Du har bra mode tips både för killar och tjejer och dina bilder är helt fantastiska. Du delar med dig av dina tankar och känslor du är en allmänt stark person, du bjuder på dig själv. Du vågar även blogga om saker som kanske inte är så lätta i ditt liv och det visar bara att du är en stark kille med bra självförtroende. Det du faktiskt gör bra är att du får dina läsare genom att sträcka dig ut till våra hjärtan och ger oss kraft som gör att vi vågar vara oss själva genom att du vågar stå upp för den du är och vara dig själv. Och när man läser din blogg blir man nästan alltid glad och att du är en 17 årig kille som vågar skriva så mycket om dit liv vara så öppen för alla, att våga det är starkt.
  Det är därför jag läser din blogg för att jag tycker du är en helt otrolig kille som vågar så mycket.

  delat länken på facebook,
  och har ingen blogg själv så la upp bilden på instagram istället.

 41. yohanna skriver:

  jag vill vara med och jag skulle vilja ha en svart, varför? Jo för jag har en sådan gammal sony ericsson med slide och knappar. och har varit sjukt avensjuk på alla som har en iphone i min närhet, vill bara sno dem. brukar ta min storebrors iphone och spela ibland. Han tycker självklart inte om det och vore as kalas att få vinna en egen. Sen eftersom jag är student så har jag absolut inte råd alls att skaffa mig en, skulle behöva spara minst två år. Vilket jag inte heller har råd med eftersom jag inte fick något sommarjobb iår..

  Men till saken varför jag läser din blogg osv… :

  Jo, jag gillar din blogg för att jag tycker du är en rolig person, har sjukt bra personlighet och skriver om intressanta saker. Du är inte som paow, kissie och alla dem som skriver om samma saker ofta och är sjukt dryga. Du får dina inlägg att låta intressanta även ifall du bara skriver någon rad. Sedan till dina bilder så tycker jag att du lägger upp bilder ofta och många bilder och säg någon läsare som inte älskar bilder lixom? Sedan har jag följ dig sedan 2010 och har bara tyckt att din blogg blir bättre och bättre för du visar framfötter ofta och det är så sjukt posetivt. Brukar kolla tillbaka på dina videoinlägg osv, dem är sjukt underhållande. Sedan ska jag inte skriva värsta romanen för antar att alla andra ovanför mig redan gjort det. Så jag tackar för mig och ber till gud att jag vinner och att du fortsätter i denna takten som du gör så kommer du bli något sjukt och galet stort en dag. / din yohanna <3

  Här är en länk till ett inlägg på min blogg om din tävling:
  http://yoyossecret.blogg.se/2012/may/tavlar-hos-viktor.html#comment

  pussar!

 42. Gulsum skriver:

  Hej Viktor jag är med och tävlar, om jag vinner vill jag helst ha en vit iphone.
  Jag läser din blogg för att att du ger mig bra tipser.Du ger mycket inspriation till mig. Du är en jätte bra killbloggare.
  Jag tycker du är världens bästa bloggare hoppas många tycker samma sak. När jag blir äldre vill jag bli designare så du ger mig många tips.Du hjälper min framtid för att du har så bra stil så jag hade tur som jag kan se dig som har bästa stilen. Jag vill ha en mobil för att jag tyvärr har ingen mobil.

 43. Marcus ivarsson skriver:

  Svart!!!
  Jag läser din blogg för den handlar mycket mode men inte bara det.
  Du delar med dig utav ditt liv och det känns ganska bra, för har du ett
  ¨dilemma¨ som man kanske själv känner igen sig i, så kan man ta hjälp
  ut av det du skriver. Och så gör du så spännande saker också!

  /// Marcus

 44. melinda skriver:

  Hejsan Viktor! När kommer vinnaren för tävlingen att meddelas? :)

 45. Jenny skriver:

  Jag tycker din blogg är bra för att du skriver bra, har roliga tävlingar, du har stil och du är överlag en mycket fin person. Din blogg är mycket läsvärd. Kan inte sluta läsa den :)

  Jag skulle över hela mitt hjärta vela ha en iPhone 4s vit. Har alltid drömt om en och du skulle göra min dag om jag vann en !

 46. olivia skriver:

  Jag vill gärna vinna men det kommer,jag inte!alla mobbade mig varför jag har ingen iphone .så jag är sjuk ledsen:(men jag vill vinna de :)lycka till er alla<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>