VART BÖRJAR MAN?

Jag har tränat rätt mycket, under en tid var det gym som gällde och det gick bra!Tränade med Eddie en kille som jag kom riktigt bra överens med! Vi kämpade tillsammans och måste säga att vi gjorde stora framsteg under den korta tiden vi höll på!

Tanken var att när jag flyttade till Stockholm skulle ta tag i träningen och lägga större delar av min fritid på att hålla på med det själv, som löprundor i skogen, köpte till och med ett SATS kort som jag körde med några få gånger! Men som ni vet så är det inte direkt det lättaste att bara komma igång, framförallt inte när det var mycket annat som var jobbigt ändå! Man kommer hem på dagarna sent, och har kraften att göra det, men inte orken att slutföra, är helt säker på att många känner igen sig!

Tänker ta tag i det själv, nu när jag känner att det som är viktigast faktiskt funkar och det är att jag själv vill, för det vill jag! Och jag ska göra det. Har redan kört några veckor, inte varje dag men när jag orkat, nu börjar jag ändra kosten också! Men behöver mycket fett för att bygga upp det jag förlorat pågrundav medicinerna. Håll huvudet högt, och gå sakta framåt, mitt råd till alla er som många gånger försökt men slutat påvägen! 

Det här körde jag idag:

Dag 1: Började med 1 timme styrka och kondition

1. Stod på bandet och körde i ungefär 35 minter
2. Armhävningar och Situps 3 set x 10
3. Fick kroppen att känna sig bekväm, inte gå ut för hårt ta det sakta med dagarna!

Viktigt att tänka på:
Jag kan tänka mig att det låter som man skulle kunna presentera bättre, MEN det viktigaste är att ta det i din egen takt, din träning är personlig utifrån vad du klarar av och i takt med dagarna går kommer du kunna köra presentera mer. Men gör inte samma misstag som jag att gå ut för hårt ibörjan och ställa för höga krav på sig själv, för då kommer du snart lägga ner igen, tänk först agera sen!

2 kommentarer

2 svar till VART BÖRJAR MAN?

  1. Sara skriver:

    Hej! Var kommer tredje bilden ifrån? Är det en tapet eller vad är det ? Sjukt snygg är den iallafall!

    • viktorfrisk skriver:

      Det är en tapet inne i familjens tränings rum, ett rum för att svettas, må jävligt bra och ha kul!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>