Vi hänger hos Bingo Rimér..

I onsdags var vi ute hos Bingo Rimér o Katrin på deras härliga lant ställe som låg nästan ute i Vaxholm så vi tog färjan ut i skärgården jag och massa kompisar till mig, vi grillade, sjöng, fotade och hade en sån drömkväll!

Sen på natten när Bingo skulle köra oss till fastlandet slängde Erika en påse i vattnet, med mobil nycklar kamera och allt, haha men vi räddade på påsen, aldrig skrattat så mycket! En riktig drömkväll! 

Bingo drar några sköna movesPaulina & Daniel njuter av den härliga sommar solen i skärgården, innan grilldax!Hunden Bella, jag och André satt och kollade länge på henne, så galet söt hund som även var vergetaian, haha!André njuter i solen, så härlig kille.. Riktiga drömstunder med honom.Sara, hon var med i Tzatiski morsan o polisen, haha minns ni den filmen? Så skön och trevlig var hon!

Vi alla kramades och kollade på solnedgången, så fint! Ellerhur? ..

1 kommentar

Ett svar till Vi hänger hos Bingo Rimér..

  1. hampus skriver:

    vad hände med tävlingen? Bingo verkar riktigt sköön

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>