VINN ETT RAKNINGSKIT FRÅN PHILIPS VÄRDE AV 3000 KR :-

Äntligen slår jag jag upp en riktigt härlig tävling för alla mina manliga läsare, dessutom tjejer som kan vinna till sin pojkvän eller pappa så det här kommer bli en dröm tävling!

Vinsten är ett rakningskit från Philips som är på bilden här ovan, det är ett värde av 3000 kr :- och det är enkelt att vara med och tävla! Jag tillsammans med Philips tycker det här ska bli riktigt kul, kör hårt jag önskar er alla er sjukt stort lycka till!

Var med och tävla, sjukt enkelt och riktigt kul såhär gör du:

1.Skriv namn och epost så jag kan kontakta den den som vinner

2. Ge mig din shysstaste motivering till varför du ska vinna, och skriv en facebook status på din facebook att du är med och tävlar i min blogg, galet enkelt!

Kommentarerna godkänner jag ikväll, så även om ni skriver så kommer det publiceras senare ikväll, all lycka!

Kör hårt, Stort lycka till!!!

26 kommentarer

26 svar till VINN ETT RAKNINGSKIT FRÅN PHILIPS VÄRDE AV 3000 KR :-

 1. grooming bloggen skriver:

  Vi är med!

  Skulle vara helt fantastiskt att vinna detta då vi verkligen brinner för grooming och dessa produkter skulle vara en fröjd för våra grooming hjärtan att äga och även för våra ansikten.

  De skulle även kunna vara en perfekt present till ens far som betyder så mycket för än.

 2. André skriver:

  Som kille vill jag självklart se så bra ut som möjligt! Jag vill kunna vara stolt över mig själv och visa upp mig utan rädsla. Har aldrig hittat något i rakväg som verkligen funkat för mig, inte ens från de små första fjunen eller vid ett grovt skägg. Detta har gett mig en ganska stor osäkerhet, och det skulle vara skönt att ha något som kan ge mig ett leende på läpparna igen :)

 3. Victor skriver:

  Perfekta presenten eller julklappen till farsan eller behålla själv,smidigt att ha med sig och enklare än rakhyvlar!

 4. Kyle skriver:

  Kyle Boman, manne_snuttis@hotmail.com

  Jag skulle vilja vinna denna till min pappa då han inte har haft någon riktig rakapparat på minst 2 år, han har använt rakapparat för frisörer som inte finkar speciellt bra och det skulle bli en jättefin julklapp som pappa skulle uppskatta! :)

 5. Viggo Langert skriver:

  Skulle väldigt gärna vilja ge bort de i julklapp till min pappa.

 6. Viggo Langert skriver:

  Skulle väldigt gärna vilja ge bort det i julklapp till min pappa.

 7. Mathias skriver:

  Min motivering: Jag har nyligen blivit helt besatt av groomingprodukter. Det enda jag dock saknar är ett rejält och bra rakningskit. Om jag skulle vinna så skulle mitt förråd av groomingprylar att bli komplett. Det skulle förgylla min jul och vara en perfekt julklapp :)

  Härligt med en tävling förresten! Det är alltid kul! Fortsätt med det :)

  Mvh Mathias!

 8. John lahger skriver:

  Jag har läst din blogg ca 1 år nu, jag föll direkt för den i vintermörkret. Du lyste upp vardagen med dina härliga bilder och all insperation i livet. Jag är 15 år nu och skulle passa perfekt med en rakapparat. Jag fastnade för din blogg efter bara några få inlägg, din blogg var speciell, den handlade inte om all deprition i livet och att du ska göra det och det (enformigt). Alltid nya fresha inlägg som gör en glad! Magi’
  Johnlahg3r@hotmail.com, kik: johnlahger eller Facebook bara! Ha det bäst!

 9. Felicia 'Felle' Gustafsson skriver:

  (Felicia ‘Felle’ Gustafsson
  felicia_eima@hotmail.com)

  Om jag vinner har jag en super julklapp åt min pojkvän. Jag vet att han behöver sånt hära, och jag hoppas att jag har turen med mig så jag kan ge honom det :) Sen har typ inte råd att köpa något till honom , för min mamma har cancer och hennes mediciner kostar så mycket så jag får inga pengar till julklappar.
  Och det är sedan en väldig bra julklapp att ge bort och jag veta att han kommer bli så himla glad om jag vinner dehära och han får det av mig :)

  Läser ofta din blogg. En av mina förebilder.
  Kom ihåg , du är bra! ♥
  //Felle

 10. Ella Ahlin skriver:

  Jag tycker att jag, eller ja min pappa är värd att vinna denna tävlingen.
  Han har precis som du o jag ADHD och har inte alltid så lätt för jobbet och har väldigt ofta sömnbesvär. Vissa nätter sover han knappt 1 timme och jobbar sen i 6 timmar. Min kära mor är egen företagare och fotograf men har inte alltid jobb o pengar till räkningar och så, det är då pappa rycker in. Han är en riktig räddare i nöden och ställer alltid upp för oss. Rakapparaten han har nu är ifrån 1986 så han kan nog få en ny tycker jag. Jag tycker inte att min pappa har fått en riktigt god jul på länge men jag hoppas jag kan ändra på det denna julen!
  Kramis<3

 11. Tobias skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna detta paket för att då skulle jag kunna ge en bra present åt min pappa. Eftersom jag är studerande och pendlar 4h/dag hinner jag inte förtjäna pengar att sätta på julklappar förutom någon liten slant. :)

  Tack för en super blogg!

 12. Victor Sund skriver:

  Wohoo vad extremt roligt med schystaste tävlingen för oss killar! Känner mig hedrad!

  Tänk dig att jag som sjuttonårig kille, driver en blogg! Det har sina fördelar med det, MEN bland de killar som inte “vågar” skriva blogg för de tycker på ytan att det är “töntigt” och att man automatiskt blir kallad “bög”. Jag lever än så länge med hoppet om att man kan få mina killkompisar att börja blogga, för det är rätt så underbart att skriva av sig och samtidigt så kan man lägga in lite fina uppmuntrande ord till läsaren! Så får man alltid hoppas på att man får någon själ här i världen att LE ! ! En enda människa och man har lyckats ändra någonting till det positiva! Det blir det positiva, att få folk att känna sig självsäkra och att de verkligen är älskad av många, även om man inte alltid får det visat för sig!

  Allt löser sig inom sinnom tid! Även snart när man måste börja raka sig i hela långa, positiva och sköna livet!

  /Victor Sund, Ulricehamn
  victor.v.sund@edu.boras.se

 13. Christoffer skriver:

  Skulle vara helt sjuukt underbart att vinna detta kit, har alltid tyckt att det är extremt viktigt att ha välvårdad “hårväxt” som kille och det du tävlar ut nu är exakt allt man behöver. Att få lyxiga apparater och skämma bort sig själv lite skulle verkligen vara som pricken över i-et för mig just nu. Har länge levt med halvtaskiga produkter och apparater eftersom ekonomin som tonåring kan vara ganska tight som de flesta av oss vet, haha.. Så håller tummarna för detta nu! ;)

  Tack för en grymt bra & inspirerande blogg Viktor!

  /Christoffer

 14. Martin skriver:

  Hatar den helt slätrakade känslan och rakar mig därför alltid med trimmer, nu är dock min trimmer på väg att ta slut..den liksom “rycker” håren och kör fast. Skulle verkligen behöva en ny och fin som inte massakrerar mitt ansikte :)

  Sköt om dig :)

 15. Tilda skriver:

  Jag skulle vilja vinna det här för att kunna ge min pappa en julklapp.

  Jag och min far har inte den bästa relationen och jag har inte gett honom en julklapp i hela mitt liv, förutom när man var liten då och han fick en kram istället för en present (haha) Och han är alltid noga med sitt ansikte, och att alltid va rakad men han har inte riktigt hittat den där perfekta rak apparaten. Så det har skulle vara perfekt för honom, och för mig för att få se hur glad han skulle bli! Skulle vara ren lycka.
  Kramar!

 16. madelene skriver:

  jag skulle vilha ha denna då jag är väldigt tjock vilket innebär att jag har hår över hela kroppen specielt under hackan och det är jobbigt med rakhuvel varje dag så detta hade varit en perfect julklapp till mig själv även fast jag är tjej.

  Håller tummarna

 17. Lucas Näslund skriver:

  Jo det är ju såhär att jag har gått och förälskat mig i en tjej, som jag nu har blivit tillsammans med för inte så längesen. Innan vi blev ett par så sa hon att hon tyckte det var snyggt med lite skägg på killar. Och kär som jag är/var så ville ju jag vara snygg i hennes ögon! Så jag började spara det där skägget, det gick väl lite dåligt från början, hade väl inte några speciellt bra gener för att bli den där skäggiga och hunkiga killen! Men likt förbaskat så lyckades jag tillslut spara ut lite skägg och det har jag kvar en idag. Och nu idag då jag vunnit hennes hjärta så funderar jag på att raka bort det där förbannat kliande skägget! Därför skulle jag då behöva en rakapparat till att raka bort allt med! Och då skulle det vara skit skoj om just jag fick vinna det här priset! :D

  och en sak till, du och din blogg är grym! Du är en riktig förebild för många!

  peace/ Lucas

 18. fally skriver:

  Jag köper nästan aldrig julklappar åt min pappa eftersom han inte blir nöjd med något av det jag köper! Men i år när jag frågade han vad han önskade sig så sa han att han ville ha ett rakningskit från Philips och nästa dag när jag läste din blogg så var det nästan sån som han ville ha. Det skulle kännas sjukt roligt att se min pappa få den present han önskat sig!!

 19. OLIVIA skriver:

  denna skulle jag vilja vinna till min pojkvän eftersom han alltid velat ha just denna och vad hade inte vart mer perfekt än om jag fick ge den och se hans leende när han öppnar, åh hade vart helt underbart eftersom hans leende är det finaste som finns.

 20. William dahlgren skriver:

  Ett schyst rakningskit är alltid bra att ha,speciellt så här års då det snart är dags för att fixa till slutspelsskägget så att man kan briljera på hockeyplanen med nyfixat skägg!

 21. William skriver:

  Ett schyst rakningskit är alltid bra att ha,speciellt så här års då det snart är dags för att fixa till slutspelsskägget så att man kan briljera på hockeyplanen med nyfixat skägg!
  Med vänlig hälsning William Dahlgren.
  Wwhhiieellzz@gmail.com

 22. rebecka skriver:

  Det skulle inte va helt fel att vinna denna då jag inte har en aning om vad jag ska köpa till min pappa i julklapp! Och 3000 är inte riktigt det jag med mitt barnbidrag kan lägga på en julklapp till pappa! Dessutom vinner jag aldrig något så skulle va kul att vinna! :D

 23. Niklas skriver:

  Detta kommer nog bli perfekta julklappen till min pappa, då han använt samma rakapparat ett bra tag nu. Sen har han även varit rätt så nere den senaste tiden eftersom hans mamma gick bort av en plötslig hjärtattack efter en lång och jobbig tid av alzheimers. Så det minsta lilla som skulle kunna muntra upp honom hade varit guld värt just nu!

  Samtidigt ska jag också passa på att tacka för en grym och inspirerade blogg Viktor!

 24. Harry skriver:

  Jag skulle vilja ha detta set eftersom jag nyligen börjat odla skäggväxt. Tycker att det är väldigt snyggt men även svårt att hålla så eftersom redskapen jag har inte är de bästa. Skulle vara oerhört tacksam då studiebidraget inte räcker till något såhär fint :)

 25. Pojkvän present skriver:

  Hi,

  This is such a nice blog and It is really helpful for me, But i am looking for the Pojkvän present related post,So please suggest and share if you have.

  Thanks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>