VISAR KÄNSLOR

Hard feelings. Är det fel att visa känslor? Nej! Jag står för det här, jag mår inte jätte bra men jag kämpar! Det är exakt lika rätt för en kille att kunna få visa känslor som det är för en tjej.

Ibland är det bra att få gråta, sparka och slå ur alla känslor, det som har blivit är att jag tar på mig alldeles för mycket, jag har känt pressen under en längre tid och igårkväll bröt jag ihop, först tänkte jag inte berätta någonting, men jag ville att ni skulle se att under den glada fasaden så kanske man inte mår helt perfekt. Klart jag kämpar, jag har pratat med människor och jag kommer få träffa en psykolog imorgon. Ingen ska behöva känna så som jag känner just nu, alla starka själar som kämpar där ute! Jag är med er, ingen kämpar ensam!

Det här är min blogg, det här är den jag är. Jag tycker ni har rätt att se alla sidor av mig, en jävligt känslosam men ändå stark kille.  


allt är okej, ibland är det okej att visa vad man känner för andra också, ni är guld! det här gör mig starkare, kom ihåg att allt blir bättre!

81 kommentarer

81 svar till VISAR KÄNSLOR

 1. Viktor, du är stark som äns klarar av att lägga ut denna videon, du är stark som ens försöker berätta vad som är fel.
  Jag kan gissa att nästan alla har mått dåligt, många av dem väljer att inte visa det för dem vet inte hur folket runt om en ska ta det, och jag kan säga att även om du inte känner mig så kommer jag försöka att stötta dig, det finns inget värre än att se folk runt om en som mår dåligt,

  Kärlek till dig <3

 2. Emelie skriver:

  Hoppas allt blir bättre! Stay strong <3
  Btw, du är en riktigt snygg och cool kille Viktor.
  Kram!

 3. ester skriver:

  hjärtat, vackra pojke! Du är verkligen grym som kan berätta och visa hur du mår. De gjorde att ja tycker om dig ännu mer. Du är en sån jäkla go kille. men vill bara krama om skärmen till datorn när man ser dig!!! Viktor…? jag har haft kriser och mått så dåligt att ja fått tankar, hemska tankar. en jobbig uppväxt osv. nu fyller jag snart 16 och har bankat in ett håkan-citat och det är ” man måste dö några gånger innan man kan leva” (även titlen på låten) det har hjälpt mig. det är så sant. alla har vi kriser och perioder.

  eyy bro du är underbar stark och bäst! LIFE GOES ON hjärtat!

  en stor varm kram från SMÅLAND ( INGEN snål kram ;) ).

 4. JB skriver:

  Starkt mannen! känner igen mig så jävla mycket i dig, du är en as ball människa måste jag säga! fortsätt ditt race, du inspirerar!

 5. Frida skriver:

  Finaste Viktor, tro det eller ej men tiden läker alla sår. Jag själv har haft grov panikångest i fem år nu och medicineras åt det, jag vet att livet suger ibland. Men bara du ger dig fan på att det ska ta igenom denna skit perioden så kommer det kännas så bra efteråt. Smärta tar tid, men jag lovar dig, men handen på hjärtat, att du kommer må bättre! Forsätt kämpa för ditt välmående, tusen kramar! <3

 6. Sigrid skriver:

  Kämpa på Viktor! Ge aldrig upp, du är en schyst och godhjärtad kille, kom ihåg det! Love från Stockholm <3

 7. Ted skriver:

  Hoppas allt löser sig :)

 8. Sandra skriver:

  Förstår inte hur du kan se så fruktansvärt bra ut fast du gråter. Fina du, hoppas det löser sig! Hitta tröst i vänner och familj! Kram på dig :) KÄMPA PÅ!

 9. Anonym skriver:

  Kämpa på broder! Med din personlighet och vilja så kommer du komma långt jag svär! Hoppas det löser sig grabben och fortsätt kämpa :-* kärlek till dej!

 10. Anonym skriver:

  Ge aldrig upp!! Viktor du är bäst, glöm aldrig det! ♥

 11. Malin skriver:

  Du är verkligen en stark person Viktor. Vad det nu än är som tynger dig och får dig att må dåligt så vet jag att du fixar det! Jag förlorade min pappa för snart 3 veckor sen, begravningen var idag. Måste säga att det var det jobbigaste jag varit med om, men alla dina starka ord om att man aldrig är ensam och att det är okej att vara ledsen fick mig att klara det, det är också det som får mig att blicka framåt! You are the best!

 12. Jag skriver:

  <3<3

 13. Anonym skriver:

  du är stark <333

 14. Emelie skriver:

  Du är en jätte stark kille Viktor och i alla fall jag beundrar dig för allt du gör varje dag! Du klarar av det här!

  Kram på dig, ta den tiden du behöver för att ta dig samman!:)

 15. erika skriver:

  fan, de känns i hjärtat nu. Blev riktigt rörd.. Men du är så grym, och jag lovar att du kommer fixa det! Läs bara alla goa som lämnat så gulliga kommentarer!
  som du säger, att du finns med oss, så finns vi med dig! :)

 16. Karro! skriver:

  åh viktor, du förstår nog inte hur otroligt mycke jag faktiskt beundrar dig? du verkar vara en sån jäkla stark och bra kille. du har utseendet och du verkar (bör) ha tjejerna på kö efter dig. Sånna killar som har tjejer på kö brukar ofta tuffffa upp sig och ha svårt för att säga vad de verkligen tycker och visa sina känslor. Du är så otroligt stark som vågar visa dina känslor och gå din egna väg utan att skämmas över det. Så sjukt strongt.

  du är snygg, du verkar som en ur skön kille och du verkar ha en så jäkla bra personlighet så fortsätt som du gör & följ dina egna vägar, för det tror jag att du kommer komma långt på!

 17. Amanda skriver:

  Du är stark och du kommer att fixa detta!!

 18. Johanna skriver:

  Du vet att vi älskar dig! <3

 19. Anonym skriver:

  Du är bäst, stay strong vackra du <3

 20. tove skriver:

  finns för dig alltid vännen!

 21. Leyla Ismail skriver:

  Starkt av dig att visa vad du känner, sty strong! Du klarar det! Kram

 22. Julia skriver:

  Hur stark som helst är du! Det berörde verkligen att se hur stark en person kan vara. Det är svårt att dela med sig av sina känslor ibland och speciellt om det är personligt. Men samtidigt så kan det vara väldigt skönt. Du verkar vara en otroligt underbar kille, fortsätt med ditt och var dig själv hela vägen genom livet. Du kommer nå långt med det! Kramar till dig Viktor, hoppas det blir bättre snart med vad det än är.

 23. Josefine skriver:

  Kämpa på Viktor, du är stark! Riktigt starkt att berätta för dina läsare, jag har mått dåligt i ungefär 6 år och jag har ännu inte vågat berätta för mina föräldrar.

  Du klarar det här!

 24. Anonym! skriver:

  Viktor du är min idol nu! Jag skulle aldrig våga visa mina känslor sådära! Hoppas du mår bättre kram! :D

 25. Starkt att du ändå lägger ut den här videon! Vi finns här för dig som du säkert redan vet! Känn ingen press på att blogga när du inte orkar, din hälsa går före!
  Sryrkekramar till dig! <3

 26. Agnes skriver:

  Kämpa på, goding! Du är en jävligt stark kille som vågar stå för vad du känner, det beundrar jag dig för! Alla har vi våra dåliga dagar, och vissa har fler än andra, men du tar dig igenom det! Fortsätt stå för den du är, vackra Viktor!

 27. clara bogfors skriver:

  du är så stark viktor! du vågar stå för det du känner & det beundrar jag dig för. alla har sina dagar. vi finns alltid här för dig. kram och kämpa på finaste du ♥

 28. Anonym skriver:

  Starkt ut av dig! :) <3

 29. Ebba skriver:

  det du gör är helt rätt om det får dig att känna dig bättre, och det finns fler som vill stötta dig och som bryr sig! Kämpa på<3

 30. therese skriver:

  fortsätt kämpa, du inspirerar andra med det du gör! – ta ingen skit, var rak och fortsätt att vara EXAKT den du är!
  STOR KÄRLEK TILL DIG! (du verkar vara en av världens underbaraste killar – HOLD ON TO THAT!)

 31. We absolutely love your blog and find almost all of your post’s to be precisely what I’m looking for. Do you offer guest writers to produce content for you? I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on most of the topics you write with regards to here. Yet again, wonderful web site!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>